Historien om ABC Lavpris

Det hele startede i Videbæk

Starten på ABC Lavpris kæden var i 1981, hvor fætrene Esper og Henning Tobiasen gik i kompagniskab. I fællesskab købte de et minimarked i Videbæk, som bar navnet ABC-Super (Senere ændret til ABC Lavpris). Personalet bestod, ud over de to købmænd, af 2 lærlinge og 1 kassedame på halvtid, og første års budget lød på en omsætning på 10 mio. kr. 

I dag består ABC Lavpris af 14 store lavpris supermarkeder med en samlet årlig omsætning på godt og vel 1,5 milliard kroner. Butikkerne er placeret i det centrale Jylland, dog med undtagelse af en enkelt butik på Fyn. ABC Lavpris beskæftiger ca. 800 dygtige medarbejdere fordelt på de 14 butikker, samt hovedkontor og centrallager i Tarm.

Kæden er stadig 100% ejet af de 2 Tobiasen familier, mens ansvaret for kædens drift varetages af direktør Ejvind Okholm.

Få tilbud sendt på mail

Få de seneste tilbud fra ABC Lavpris {abc_butik_navn} tilsendt på mail.

Hent vores smarte app

Du kan få din tilbudsavis - lige på din smartphone. Så er de gode tilbud lige ved hånden. En fordel når du går rundt i din yndllngsbutik. Den fås i Appstore til iOS og Google Play til Android

Find os på facebook

Der er flere gode tilbud, end vi kan nå at få med i avisen. Din lokale butik lægger ugentligt opdateringer op på Facebook med gode tilbud. Klik på ikonet og følg: ABC Lavpris {abc_butik_navn} på Facebook

Butikker

Find din lokale ABC
Lavpris på Kortet

Vælg butik
Valg af butik kan have betydning for ugens tilbud. Valg kan altid ændres senere