Tjek alle ugens gode tilbud for
ABC Lavpris Fredericia

ABC Lavpris Fredericia

Venusvej 12A, 7000 Fredericia

Åbningstider:

Alle ugens dage kl. 8-19

 Brug for hjælp?

Kom ned i butikken
og få en snak

Personalet er altid klar med
rådgivning, vejledning eller hjælp til
at finde en bestemt vare.

Du er også velkommen
til at ringe på

72 10 80 29

 

Velkommen til ABC Lavpris Fredericia

ABC Lavpris Fredericia er et moderne lavprissupermarked. Butikken er indrettet med stort åbent indgangsparti, hvor du allerede ved indgangen mødes af frisk frugt og grønt. Derefter kommer du ind i en Kæmpe nedkølet Frugt- og Grøntafdeling sprængfyldt med friske varer, store oplæg og lave priser. Inde i butikken finder du brede gange, et stort udvalg og altid rigeligt med varer på hylderne. I ABC Lavpris fører vi dagligvarer til lave priser, og hver uge ekstra stærke tilbud, hvor den i forvejen lave pris får et ekstra spark nedad. ABC Lavpris har desuden et stort fokus på ferskvarer, der fylder en stor del af butikken. Her i blandt finder du frisk dansk kød fra Slagter Norlyk i Grindsted, friskbagt bagerbrød fra den lokale bager, og hver dag nye leveringer af frisk dansk mælk. Vinafdelingen er stor og velassorteret, med lave priser og gode tilbud, hvor du altid kan finde vin som der passer til maden.

Det store udvalg, den store lagerbeholdning, de friske grøntsager og de lave priser, sikrer at du ikke går forgæves, hvad enten du skal handle hurtigt ind til aftensmaden, købe ind til hele ugen eller et indkøb til et arrangement i weekenden.

Hent vores smarte app

Du kan få din tilbudsavis - lige på din smartphone. Så er de gode tilbud lige ved hånden. En fordel når du går rundt i din yndllngsbutik. Den fås i Appstore til iOS og Google Play til Android

Få tilbud sendt på mail

Få de seneste tilbud fra ABC Lavpris {abc_butik_navn} tilsendt på mail.

ABC LAVPRIS FREDERICIA
HISTORIEN OM BUTIKKEN

ABC Lavpris Fredericia, er den 15. ABC Lavpris butik i rækken. ABC Lavpris Fredericia åbner 10. marts 2022. ABC Lavpris er bygget på grunden hvor det tidligere Vestcenter var placeret. Vestcenteret var et tidligere indkøbscenter i det vestlige Fredericia. Vestcenteret var aktiv fra 1971 til 2014, hvor det sidste af centreret blev fjernet.

Personalet i ABC Fredericia tæller i alt ca. 60 ansatte, der på skift varetager de mange opgaver i butikken.

Butikker

Find din lokale ABC
Lavpris på Kortet