Brug for hjælp?

Kom ned i butikken
og få en snak. 

Personalet er altid klar med rådgivning, vejledning eller hjælp til at finde en bestemt vare.

Du er også velkommen
til at ringe på:

97 17 23 18
Videbæk
97 17 23 18
Åbningstider:
Find butikker
Alle ugens dage 8-19

 

Velkommen til Abc Lavpris Videbæk

Abc Lavpris Videbæk er områdets førende lavprissupermarked. Butikken er indrettet med stort åbent indgangsparti, hvor du allerede ved indgangen mødes af frisk frugt og grønt. Derefter kommer du ind i en kæmpe nedkølet Frugt- og Grøntafdeling sprængfyldt med friske varer, store oplæg og lave priser. Inde i butikken finder du brede gange, et stort udvalg og altid rigeligt med varer på hylderne. I Abc lavpris fører vi dagligvarer til lave priser, og hver uge ekstra stærke tilbud, hvor den i forvejen lave pris får et ekstra spark nedad. Abc Lavpris har desuden et stort fokus på ferskvarer, der fylder en stor del af butikken. Her i blandt finder du frisk dansk kød fra Slagter Norlyk, friskbagt bagerbrød fra den lokale bager, og hver dag nye leveringer af frisk dansk mælk. Vinafdelingen er stor og velassorteret med lave priser og gode tilbud, hvor du altid kan finde vin som der passer til maden.

Det store udvalg, den store lagerbeholdning, de friske grøntsager og de lave priser, sikrer at du ikke går forgæves, hvad enten du skal handle hurtigt ind til aftensmaden, købe ind til hele ugen eller et indkøb til et arrangement i weekenden.

Videbæk
Ugens annoncer
Se alle tilbudssider
Viste annoncer gælder fra 5 maj til 11 maj

Adresse

Høgevej 2
6920 Videbæk
Tlf. 97 17 23 18

Sådan finder du os (Detaljeret Kort)

ABC LAVPRIS VIDEBÆK
HISTORIEN OM BUTIKKEN

Abc Lavpris Videbæk var den første Abc Lavpris butik, og den åbnede i september måned 1981. Abc Lavpris startede på Vestervang 5, men efter ca. 9 år rykkede butikken nogle hundrede meter til den nuværende placering på Høgevej 2. Butikken blev bygget fra bunden og har siden været rammen om et moderne lavpris supermarked.

Personalet tæller i alt ca. 58 ansatte, der på skift varetager de mange opgaver i butikken.