Slagter Norlyk i Grindsted er hele ABC´s slagter.

Den centrale placering i forhold til ABC Lavpris butikkerne gør samarbejdet med Slagter Norlyk helt unikt. Hver morgen leverer Slagter Norlyk fersk kød til hver enkelt ABC Lavpris butik. Kødet er skåret og pakket hos Slagter Norlyk i Grindsted, og hver morgen kl. 07.00 kører en håndfuld lastbiler afsted med det friske kød til hver eneste ABC Lavpris butik. Det kalder vi frisk – dansk og lokalt.

100% Dansk gris:

Slagter Norlyk bruger udelukkede kød fra danske grise. Opdrættet, slagtet og opskåret i Danmark. En stor del af det danske grisekød leveres af slagteriet i St. Lihme mellem Billund og Vejle. Der ud over samarbejdes der med de traditionelle store slagterier i Danmark så som Danish Crown og Tican. Slagter Norlyk garanterer med det tætte samarbejde og den korte leveringtid altid den bedste kvalitet og 100% friskhed på alt Dansk gris.

Oksekød:
Slagter Norlyk anvender næsten udelukkende oksekød fra Dansk ungkvæg. Dansk ungkvæg er dyr som slagtes mellem 12 og 24 måneder gamle. Den lave alder sikrer en mør og velsmagende kvalitet på alle udskæringer, du finder fra Slagter Norlyk. Slagter Norlyk udbener, udskærer og modner selv langt de fleste udskæringer som pakkes. Det betyder, at slagter Norlyk på hver eneste stykke kød står 100% inde for mørhed og kvalitet. Skulle der mod forventning være et stykke kød, som der ikke lever op til forventningerne, lover Slagter Norlyk 100% tilfredshed eller pengene retur.

Ind i mellem tilkøbes der udenlandsk kvalitetskød, hvor slagter Norlyks mangeårlige fagekspertise bruges til at udvælge de bedste stykker oksekød. Ofte udskæringer fra Irske eller Sydamerikanske kødkvæg såsom Hereford, Angus, mfl., hvor Norlyk hver gang står inde for kvaliteten.

Lokalt produceret:
Med udgangspunkt i Slagter Norlyks store køkken tilbereder Slagter Norlyk hver dag et stort antal middagsretter efter gamle originale recepter. Alle retter er lavet med udgangspunkt i, at der skal være nok til 2 personer og ofte en ret som smager ”som vor bedstemor lavede den”. Kom ned i din lokale ABC Lavpris og se mulighederne for en nem aftensmad – hvad enten det er en færdigret eller en lækker bøf, som der lige er klar til panden.

Ovenfor er en video om samarbejdet mellem Slagter Norlyk og ABC Lavpris.

Få tilbud sendt på mail

Få de seneste tilbud fra ABC Lavpris {abc_butik_navn} tilsendt på mail.

Hent vores smarte app

Du kan få din tilbudsavis - lige på din smartphone. Så er de gode tilbud lige ved hånden. En fordel når du går rundt i din yndllngsbutik. Den fås i Appstore til iOS og Google Play til Android

Find os på facebook

Der er flere gode tilbud, end vi kan nå at få med i avisen. Din lokale butik lægger ugentligt opdateringer op på Facebook med gode tilbud. Klik på ikonet og følg: ABC Lavpris {abc_butik_navn} på Facebook

Butikker

Find din lokale ABC
Lavpris på Kortet