Brug for hjælp?

Kom ned i butikken
og få en snak. 

Personalet er altid klar med rådgivning, vejledning eller hjælp til at finde en bestemt vare.

Du er også velkommen
til at ringe på:

97 49 26 12
Ulfborg
97 49 26 12
Åbningstider:
Find butikker
Alle ugens dage 8-19

 

Velkommen til Abc Lavpris Ulfborg

Abc Lavpris Ulfborg er områdets førende lavprissupermarked. Foran butikken finder du en stor parkeringsplads med gratis parkering, og masser af pladser. Butikken er indrettet med stort åbent indgangsparti, hvor du allerede ved indgangen mødes af frisk frugt og grønt. Derefter kommer du ind i en Kæmpe nedkølet Frugt- og Grøntafdeling sprængfyldt med friske varer, store oplæg og lave priser. Inde i butikken finder du brede gange, et stort udvalg og altid rigeligt med varer på hylderne. I Abc lavpris fører vi dagligvarer til lave priser og hver uge ekstra stærke tilbud, hvor den i forvejen lave pris får et ekstra spark nedad. Abc Lavpris har desuden et stort fokus på ferskvarer, der fylder en stor del af butikken. Her i blandt finder du frisk dansk kød fra Slagter Norlyk i Grindsted, friskbagt bagerbrød fra den lokale bager, og hver dag nye leveringer af frisk dansk mælk. Vinafdelingen er stor og velassorteret med lave priser og gode tilbud, hvor du altid kan finde vin som der passer til maden.

Det store udvalg, den store lagerbeholdning, de friske grøntsager og de lave priser, sikrer at du ikke går forgæves, hvad enten du skal handle hurtigt ind til aftensmaden, købe ind til hele ugen eller et indkøb til et arrangement i weekenden.

Ulfborg
Ugens annoncer
Se alle tilbudssider
Viste annoncer gælder fra 14 apr. til 20 apr.

Adresse

Harbogade 17
6990 Ulfborg
Tlf. 97 49 26 12

Sådan finder du os (Detaljeret Kort)

ABC LAVPRIS ULFBORG
HISTORIEN OM BUTIKKEN

 

Abc Lavpris Ulfborg åbnede i juni måned 1989. Abc Lavpris har fra starten været beliggende på Harbogade 17. Butikken har alle år oplevet stabil fremgang, og den er over flere omgange bygget ud og om, således butikken i dag råder over ca. 3000 kvm2 incl. Lager og personalefaciliteter.

Personalet tæller i alt ca. 52 ansatte, der på skift varetager de mange opgaver i butikken.