Elev stillinger i ABC Lavpris
 

Du er altid velkommen til at aflevere en ansøgning i en ABC Lavpris butik. Blot henvend dig til en af medarbejderne.

Herunder kan du se hvor der er aktuelle ledige elev stillinger i ABC Lavpris:

Der er ingen ledige elev stillinger i ABC Lavpris i øjeblikket.

Salgselev i ABC Lavpris 

Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker din personlige udvikling? Er du frisk på 2 spændende, lærerige og sjove år, hvor ingen dage er ens?

Brænder du for handel? Er du ambitiøs, har lysten til at gøre en forskel, og ønsker du personlig udvikling på en arbejdsplads med dygtige kollegaer? Vil du være med til at møde kunderne med et smil, yde en høj service og give kunderne gode oplevelser? Er du klar til en sjov og lærerig hverdag med fuld fart, hvor du lærer om mange forskellige aspekter i branchen? Hvis du kan sige Ja til spørgsmålene, så læs videre.
Du kan starte som elev i ABC Lavpris når du har gennemført og bestået én af følgende uddannelser: HG2, HHX, EUD/EUD Business Eksamen, STX/HF/HTX suppleret med 5 ugers HGS/EUD. Det er også muligt at komme i Mesterlære og Voksenlære - kontakt da butikken for at høre nærmere om mulighederne.

Sammen med dig udarbejder vi din personlige uddannelsesplan, så du fra starten af, ved hvad du kommer til at arbejde med i din elevtid. Du får en personlig vejleder der bliver din daglige sparringspartner i hverdagen, som også har tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi, at både din dagligdag i butikken og din uddannelse på skolen bliver målrettet med fokus på dig og din udvikling.

ABC Lavpris har et stærkt samarbejde med Mommark Business College, hvor du kommer til at gå på et hold med andre elever fra ABC Lavpris. Det er den samme klasse, du kommer til at følge gennem hele dit forløb, som er fordelt over 8 uger i løbet af 2 år, hvilket er med til at skabe et fantastisk sammenhold og stærke relationer på tværs af butikkerne. Dine skoleophold kommer til at indeholde moduler som: Personlig Salgspower, Det Gode Købmandskab, Forbrugeradfærd & Kundeservice, Butikslayout, Markedsføring og meget mere. Du får løn under hele din uddannelse og du kommer til at indgå i butikkens daglige personalestab. Du kommer i løbet af din elevtid til at blive en del af forskellige afdelinger i butikken, sammen med den afdelingsansvarlige, fx i Frugt & Grønt, Mælk & Ost og Frost så du for en bred viden om hele butikken. Under din elevuddannelse kommer du i butikken til at arbejde med alle aspekter inden for dagligvarehandel, blandt andet: Produktkendskab, Disponering af varer, Butiksdrift, Kundeservice, Planlægning og meget, meget mere. Din elevtid afsluttes med en studietur sammen med hele dit elevhold fra ABC Lavpris til en europæisk storby. Efter endt elevuddannelse har du mulighed for at fortsætte din karriere i ABC Lavpris og bruge din tillærte viden og erfaring, enten i den butik du er udlært i eller evt. skifte til en af vores andre ABC Lavpris butikker, og fortsætte din udvikling i ABC Lavpris.

Vi er altid på udkig efter vores næste ABC-elev, så er du interesseret i at høre mere om uddannelsen er du velkommen til at kontakte butikschefen i din ABC Lavpris butik. 

Få tilbud sendt på mail

Få de seneste tilbud fra ABC Lavpris {abc_butik_navn} tilsendt på mail.

Hent vores smarte app

Du kan få din tilbudsavis - lige på din smartphone. Så er de gode tilbud lige ved hånden. En fordel når du går rundt i din yndllngsbutik. Den fås i Appstore til iOS og Google Play til Android

Find os på facebook

Der er flere gode tilbud, end vi kan nå at få med i avisen. Din lokale butik lægger ugentligt opdateringer op på Facebook med gode tilbud. Klik på ikonet og følg: ABC Lavpris {abc_butik_navn} på Facebook

Butikker

Find din lokale ABC
Lavpris på Kortet