Tjek alle ugens gode tilbud for
ABC Lavpris Herning

ABC Lavpris Herning

Orebygårdvej 1, 7400 Herning

Åbningstider:

Alle ugens dage kl. 8-19

 Brug for hjælp?

Kom ned i butikken
og få en snak

Personalet er altid klar med
rådgivning, vejledning eller hjælp til
at finde en bestemt vare.

Du er også velkommen
til at ringe på

97 26 86 66

 

Velkommen til ABC Lavpris Herning

ABC Lavpris Herning (Tjørring) er områdets førende lavprissupermarked. Butikken er indrettet med stort åbent indgangsparti, hvor du allerede ved indgangen mødes af frisk frugt og grønt. Derefter kommer du ind i et indgangsparti fyldt med spændende tilbud, og partier til knald gode priser. Herefter kommer en kæmpe nedkølet Frugt- og Grøntafdeling, sprængfyldt med friske varer, store oplæg og lave priser. Når du går videre ind i butikken, finder du brede gange, et stort udvalg og altid rigeligt med varer på hylderne. I ABC Lavpris fører vi dagligvarer til lave priser, og hver uge ekstra stærke tilbud, hvor den i forvejen lave pris får et ekstra spark nedad. ABC Lavpris har desuden et stort fokus på ferskvarer, der fylder en stor del af butikken. Her i blandt finder du frisk dansk kød fra Slagter Norlyk, friskbagt bagerbrød fra den lokale bager, og hver dag nye leveringer af frisk dansk mælk. Vinafdelingen er stor og velassorteret, med lave priser og gode tilbud, hvor du altid kan finde vin som der passer til maden.

Det store udvalg, den store lagerbeholdning, de friske grøntsager og de lave priser, sikrer at du ikke går forgæves, hvad enten du skal handle hurtigt ind til aftensmaden, købe ind til hele ugen eller et indkøb til et arrangement i weekenden.

Få tilbud sendt på mail

Få de seneste tilbud fra ABC Lavpris {abc_butik_navn} tilsendt på mail.

Hent vores smarte app

Du kan få din tilbudsavis - lige på din smartphone. Så er de gode tilbud lige ved hånden. En fordel når du går rundt i din yndllngsbutik. Den fås i Appstore til iOS og Google Play til Android

Find os på facebook

Der er flere gode tilbud, end vi kan nå at få med i avisen. Din lokale butik lægger ugentligt opdateringer op på Facebook med gode tilbud. Klik på ikonet og følg: ABC Lavpris {abc_butik_navn} på Facebook

ABC LAVPRIS HERNING 
HISTORIEN OM BUTIKKEN

ABC Lavpris Herning (Tjørring) åbnede i februar måned 1987. ABC Lavpris åbnede i Lundgaard centret, der dengang var aktivt med flere forskellige butikker. Butikken har alle år oplevet stabil fremgang, og den blev gennem flere omgange udvidet og ombygget.

Juni måned 2006 blev rammerne for små i Lundgaardcentret, og ABC Lavpris rykkede få hundrede meter til den nuværende placering på Orebygårdvej i Tjørring. Her blev de tidligere lokaler bygget om og udvidet til det moderne lavpris supermarked som det fremstår som i dag.

Personalet tæller i alt ca. 68 ansatte, der på skift varetager de mange opgaver i butikken.

 

Butikker

Find din lokale ABC
Lavpris på Kortet