Frugt og Grønt

I ABC Lavpris finder du områdets største Frugt- & Grøntafdeling. I den nedkølede afdeling har vi et kæmpe udvalg, et stort flot og inspirerende oplæg med friske frugt og grøntsager.

ABC Lavpris modtager hver dag flere leveringer af frisk frugt & Grønt, fra nogle af Danmarks største grossister. Der ud over har vi et væld af lokale avlere, som leverer frisk frugt og grønt – nærmest direkte fra marken, til din lokale ABC butik. Blandt lokale avlere kan Snaptun frugtplantage fremhæves. ABC Lavpris og Snaptun frugtplantage har et meget tæt samarbejde, og ABC Lavpris aftager hovedparten af produktionen på hele frugtplantagen – især Danske æbler og pærer. Med sin unikke placering i Snaptun, ligger frugtplantagen praktisk fint placeret til, at levere frisk frugt til alle ABC butikkerne. Den 12,9 ha store frugtplantage producerer årligt næsten 300.000 kg frisk frugt, hvoraf hovedparten (ca. 240.000 kg) sælges gennem ABC Lavpris.

ABC Lavpris prioriterer Danske varer meget højt. Er det muligt at finde Dansk frugt og grønt af en god kvalitet og til en fair pris, vælges Danske varer så vidt muligt altid frem for udenlandske alternativer. I ABC Lavpris sælger vi frisk frugt og grønt fra hele verden, således at vi året rundt kan tilbyde vores kunder de bedste frugt og grøntsager, selvfølgelig til de bedste priser.

I tæt samarbejde med Flensted og Lammefjordens grønt tilbyder ABC Lavpris et udvalg af frisksnittede grøntsager og salater. Alle pakket og lige til at tage med hjem og klar til at servere.  Kom ned i butikken og lad dig inspirere af de ”nemme” løsninger.

I ABC Lavpris udvælger vi altid de bedste og største størrelser af frugt og grøntsager. Vi prioriterer hver eneste gang den størrelse og variant, hvor indkøberen for ABC Lavpris vurderer, at det er bedst og billigst. Som kunde vil du derfor ofte opleve en stor størrelse til en billig pris.

Alle varer i hele afdelingen har altid lave priser, og hver uge kører ugens tilbud, hvor de bedste tilbud og mest aktuelle varer findes til en ekstra stærk tilbudspris.

Få tilbud sendt på mail

Få de seneste tilbud fra ABC Lavpris {abc_butik_navn} tilsendt på mail.

Hent vores smarte app

Du kan få din tilbudsavis - lige på din smartphone. Så er de gode tilbud lige ved hånden. En fordel når du går rundt i din yndllngsbutik. Den fås i Appstore til iOS og Google Play til Android

Find os på facebook

Der er flere gode tilbud, end vi kan nå at få med i avisen. Din lokale butik lægger ugentligt opdateringer op på Facebook med gode tilbud. Klik på ikonet og følg: ABC Lavpris {abc_butik_navn} på Facebook

Butikker

Find din lokale ABC
Lavpris på Kortet