Brug for hjælp?

Kom ned i butikken
og få en snak. 

Personalet er altid klar med rådgivning, vejledning eller hjælp til at finde en bestemt vare.

Du er også velkommen
til at ringe på:

75 33 29 19
Billund
75 33 29 19
Åbningstider:
Find butikker
Alle ugens dage 8-19

 

Velkommen til Abc Lavpris Billund

Abc Lavpris Billund er områdets førende lavprissupermarked. Butikken er indrettet med stort åbent indgangsparti, hvor du allerede ved indgangen mødes af frisk frugt og grønt. Derefter kommer du ind i en Kæmpe nedkølet Frugt- og Grøntafdeling, sprængfyldt med friske varer, store oplæg og lave priser. Inde i butikken finder du brede gange, et stort udvalg og altid rigeligt med varer på hylderne. I Abc lavpris fører vi dagligvarer til lave priser, og hver uge ekstra stærke tilbud, hvor den i forvejen lave pris får et ekstra spark nedad. Abc Lavpris har desuden et stort fokus på ferskvarer, der fylder en stor del af butikken. Her i blandt finder du frisk dansk kød fra Slagter Norlyk i Grindsted, friskbagt bagerbrød fra den lokale bager, og hver dag nye leveringer af frisk dansk mælk. Vinafdelingen er stor og velassorteret, med lave priser og gode tilbud, hvor du altid kan finde vin som der passer til maden.

Det store udvalg, den store lagerbeholdning, de friske grøntsager og de lave priser sikrer, at du ikke går forgæves, hvad enten du skal handle hurtigt ind til aftensmaden, købe ind til hele ugen eller et indkøb til et arrangement i weekenden.

Billund
Ugens annoncer
Se alle tilbudssider
Viste annoncer gælder fra 5 maj til 11 maj

Adresse

Buen 4
7190 Billund
Tlf. 75 33 29 19

Sådan finder du os (Detaljeret Kort)

ABC LAVPRIS BILLUND
HISTORIEN OM BUTIKKEN

Abc Lavpris Billund åbnede i marts måned 1992. Abc Lavpris har fra starten været beliggende i Rådhuscentret, hvor Lego House i dag er beliggende.

Butikken har alle år oplevet stabil fremgang, og 2004 blev året hvor rammerne i rådhuscentret blev for små. Butikken blev rykket et par hundrede meter til den nuværende placering på Buen 4. Her blev den eksisterende bygning udvidet og ombygget til at rumme et moderne lavpris supermarked. Det er i disse rammer Abc Lavpris i dag driver butik. 

Personalet tæller i alt ca. 47 ansatte,der på skift varetager de mange opgaver i butikken.