Det store udvalg i ABC

I ABC Lavpris finder du et stort udvalg af de dagligvarer, du bruger allermest. I Abc Lavpris er der ikke kun 1.000 – 2.000 forskellige varenumre, hvilket ellers er typisk for en discount butik, men mere end 5.000 forskellige dagligvarer og alle varer er naturligvis til lavpris.

Primært inden for daglige forbrugsvarer, finder du et velassorteret sortiment. Vores mål er at kunne klare minimum 95% af en gennemsnitlig dansk families forbrug i løbet af en uge. Det betyder, at du kan klare alle dine indkøb hos ABC Lavpris og ikke behøver at gøre dine indkøb flere forskellige steder.

Det store udvalg er flot repræsenteret med mange facings, hvilket gør det nemt og overskueligt at finde rundt i butikken. De brede gange gør, at du altid kan komme rundt, også selv om der på udvalgte dage er mange kunder i butikken.  

I alle ABC Lavprissupermarkeder, er der store lagre bag selve butikkerne, hvilket er medvirkende til, at vi så vidt muligt altid har varen. Der arbejdes altid på at disponere og planlægge bedst muligt, således vi har alle varer i butikken og især alle ugens tilbud. Disponeres der forkert, eller overraskes vi af et stort salg, arbejder personalet alt hvad der er muligt for at sikre genbestilling og ny levering, således ingen kunder går forgæves efter en bestemt vare eller et godt tilbud.

Vælg butik
Valg af butik kan have betydning for ugens tilbud. Valg kan altid ændres senere