Få tilsendt ugens
tilbud på e-mail


  

Lidt om ABC

ABC Lavpris - en stærk kæde

ABC Lavpris er en stærk dansk privatejet dagligvarekæde med profilen: Mærkevarer til lavpris og stor vægt på frugt & grønt.
Vi har ikke - som det ellers er typisk for supermarkeder - udvalgt nogle få hundrede varenumre som discountsortiment, vi har discountpriser på alle 5000 varenumre. Desuden har vi ugens mange tilbud, hvor den i forvejen lave pris får et extra spark nedad.

Historie

Starten på ABC Lavpris kæden var i 1981, hvor fætrene Esper og Henning Tobiasen gik i kompagniskab. I fællesskab købte de et minimarked i Videbæk, som bar navnet ABC-Super (Senere ændret til ABC Lavpris). Personalet bestod, ud over de to købmænd, af 2 lærlinge og 1 kassedame på halvtid, og første års budget lød på en omsætning på 10 mio. kr. 

Idag består ABC Lavpris af 13 store lavpris supermarkeder med en årlig omsætning på godt og vel en milliard. Vi beskæftiger ca. 500 dygtige medarbejdere fordelt på de 13 butikker, samt hovedkontor og centrallager i Tarm.

Kæden er stadig 100% ejet af de 2 Tobiasen familier, ansvaret for kædens drift varetages idag af direktør Ejvind Okholm.

Har du spørgsmål eller kommentarer kontakt os på:

info@abc-lavpris.dk
ABC Lavpris
Smedevej 2
6880 Tarm  

Tlf: 97354876

Copyright 2013 ABC Lavpris ApS